Wie ben ik

Ik ben Alien van Nes (1991). Getrouwd en moeder van 4 kinderen. Ik geniet erg van het contact met mensen. Ik heb zelf mogen ervaren hoe groot Gods liefde is. Zoals in Efeze 3 beschreven staat kan God zoveel meer doen dan wij bidden of denken. We kunnen soms zo klein van God denken; ziet God ons werkelijk? Kan en wil God werkelijk verandering teweeg brengen in ons leven? De situaties in ons leven kunnen soms zo hulpeloos lijken. Toch is er hoop, hoop op herstel, want God is zoveel groter dan wij kunnen bedenken. Het is mijn verlangen om deze liefde en hoop door te geven aan anderen.

Ik heb 2 opleidingen afgerond; ‘Sociaal Pedagogische Hulpverlening’ en ‘Pastorale Hulpverlening’.
Daarnaast maak ik deel uit van een intervisie groep.

Naast de hulpverlening die ik bied, houd ik ook erg van schrijven, muziek maken en tekenen. Omdat deze onderdelen aansluiten bij het pastoraat, heb ik deze onderdelen ook opgenomen binnen mijn site. Ook geef ik af en toe cursussen.
Heb je een speciale vraag hierin? Mail gerust voor de mogelijkheden.